Hier zijn twaalf ideeën om u te helpen te houden gesprek stromen.
1. Voor het evenement, visualiseer jezelf als iemand die heeft een gemakkelijke tijd het maken van nieuwe vrienden en vermenging tussen de verschillende groepen en wie we allemaal graag om mee te praten. Het kan grappig voelen in het begin , maar het visualiseren van een zelfverzekerde resultaat en het herhalen van zelfbevestigende verklaringen helpen in verrassende manieren. Try & ldquo; Ik ben comfortabel in sociale situaties. Ik heb altijd weten heel goed wat te zeggen. Ik ben een goede vriend. Mensen liefde praten met mij, en ik wens praten met hen & rdquo.; Wanneer u geworden u misschien wel vertrouwen, dan voel je je meer zelfvertrouwen.
2. Neem de druk op jezelf. Houd in gedachten dat je hoeft niet te imponeren evenals binnen een in een gesprek. Je hoeft alleen maar uw echte tonen nieuwsgierigheid anderen. Wanneer u richt je aandacht een andere persoon , u die persoon belangrijk en geaccepteerd voelen, die kan gaan een langdurige manieren making iedereen voelt veel meer en comfortabel.
3. Maak de andere persoonlijke sfeer belangrijk. Als je niet begrijpt wat echt weet wat te zeggen, verschuiven je focus vrij van jezelf. Probeer te denken minder wat je nerveus bent over, terwijl je je aandacht over wat kunt u zeggen tegen je gesprekspartner dat wil brengen een beetje licht in hun dag. Goede vrienden zijn attent, zorgzaam en ondersteunend. Wat kun je zeggen tegen uw bedachtzaamheid en steun voor die toon andere persoon?
4. Smile. Soms maken we een gesprek harder pc moet zijn. Alles wat je nodig hebt om doen vandaag te beginnen, wordt geven oprechte glimlach als evenals een bereidheid om aandacht te besteden .
5. In plaats van anticiperen iemand uit te drukken hallo en u uit te nodigen in een gesprek, zeg hallo eerste. Als u het gesprek te beginnen, is het mogelijk om de manier waarop je wilt. Een manier om dat te doen dit te laten gebeuren is door het aanbieden van een oprecht compliment aan iemand. Reageer op iets ze waarna vragen een bijbehorend vraag. Of gewoon zeggen, & ldquo; Wat heb je liever doen & ndash; om dingen interessant te houden & rdquo;? If you have any concerns pertaining to exactly where and how to use houten horloge dames, you can contact us at our web-site. Mensen houden om te spreken over hun hobby’s.
6. Actief luisteren. Zo vaak werden samen met het idee dat we moeten in plaats daarvan iets kernachtige of slim over te brengen wanneer de andere individuele meer dan tevreden zou zijn te op praten. Net beseffen dat veel druk kan nemen afstand van de luisteraar.
7. Stel vragen. Een gesprek is vaak een balans tussen spreken en luisteren, maar zul je in staat om een bepaalde hoeveelheid van tijd om op te warmen in elk gesprek als u wenst te . Als je eenmaal hebt gekregen om uit te vinden de niemand anders een beetje beter, vaak die je voelt handig delen van ideeën en verhalen uw persoonlijke . Als u nog niet bent kunnen bijdrage te leveren aan het gesprek toch, vraagt ​​de lichaam anders om te blijven praten. Als u al actief geluisterd ( plaats met de de perfecte tijd om proberen na te denken over om op te noemen) moet je is het mogelijk om Stel open vragen met betrekking tot vragen over of reacties jezelf.
8. Reageer op de planeet . Praat over de maaltijd . Niet alleen & ldquo;! Yummy dip & rdquo; maar iets meer open-ended, zoals : & ldquo; Er is dit soort unieke smaak of spice in dit bijzondere dat ik mijn vinger niet helemaal kunnen zetten. Wat denk je dat het & rdquo;? U kunt ook gesprekken beginnen afhankelijk van ruimte .
9. Wees voorbereid op lastige pauzes. We hebben allemaal wel gesprekken die begon met een knal en snel raakte een stilte, waarbij geen ziel was zeker wat te vermelden volgende. Op dit punt, kunt u ofwel excuus uzelf of het nemen van een met nieuw onderwerp. De truc worden voorbereid conversatie wiegt zoals is het mogelijk om te vermijden gevoel nerveus en onhandig. Bereid met verschillende met betrekking tot de rond de kamer, dan vergezeld op vraag. Of je zou kunnen zeggen iets wat lijkt op & ldquo; Waar denk je dat je bent oorspronkelijk vandaan & rdquo?; of return to gedeelte van de gesprek. Bijvoorbeeld, & ldquo; Eerder zei u & hellip; & rdquo; of & ldquo; Ik ben benieuwd leren meer informatie over & hellip; & rdquo;
10. Het is goed om toe te geven je voelt verlegen. Een ijsbreker is te drukken iets als: & ldquo; Als ik in situaties vergelijkbaar met deze , ik soms het gevoel een beetje in het begin & rdquo.; Als mensen weten dat dat je gevoel dat door dit te doen ze zullen dank u voor openhartigheid en ze gaan begrijpen dat, als u of onbeslist over om op te noemen, u niet geïnteresseerd zijn in wat ze over te brengen , u misschien wel gewoon het gevoel verlegen.
11. Stel je voor dat met iemand je voelt comfortabel. Tijdens het evenement, dat rond de manier waarop je je gedraagt ​​als u met iemand die je voelt meer comfortabel met . Hoe je kon je als je bent geweest met alleen hen? Neem nu dat zekere zin in de huidige situatie.
12. Realiseer je dat het goed is om niet in combinatie met krijgt iedereen. Als u doorgaat met je , je misschien, natuurlijk , vinden mensen welk team je niet genieten gesprek met en je sense niet het vooral leuk praat jou. Dit is niet een privé reflection voor u . Het is gewoon een onmiskenbaar feit van het leven. We hebben allemaal liever wat persoonlijkheidstypes over anderen, plus it betekent zeker niet u niet aardig. Sta open voor te praten iedereen, en neigen naar mensen die te je voelt comfortabel en wie uw communicatie te vergemakkelijken. En niet nemen afwijzing persoonlijk als sommige gebied niet communiceren veel . Wie weet, ze zijn vaak verlegen, ook.
De grootste sleutel is meestal ontspannen. Als je voelt comfortabel, zo zal personen met dat je spreken. Houd in gedachten dat gespreksvaardigheden vorderingen met de praktijk, dus op elk gewenst moment bent u in staat om uit stap van uw veilige plek en wiet door middel van nieuwe en interessante mensen, je hebt je conversatie spieren, knowning dat betekent dat gesprekken voor de volgende evenement dat u bij te wonen gaat worden nog gemakkelijker.